Nuo 2020 m. Telšių socialinių paslaugų centras bendradarbiauja su Telšių Moterų LIONS klubu ir UAB ,,Eugesta“. Minėtos organizacijos noriai paremia įvairiausiomis saldžiomis šventinėmis dovanomis bei priemonėmis šeimas ir jose gyvenančius vaikus.

2021 m. kovo 18 dieną iš Telšių Moterų LIONS klubo Telšių socialinių paslaugų centrą pasiekė dovana jaunoms mergaitėms – higieniniai paketai, viso net 78 dėžutės. UAB ,,Eugesta“ dovanojo 550 vienetų šokoladinių skanėstų. Tai dideli ,,Kinder surprise Maxi“ 100 g. kiaušiniai.

Saldžios dovanos pasiekė šeimas, vaikus, kurie socialines paslaugas gauna iš Telšių socialinių paslaugų centro. Tai yra šeimos, patiriančios sunkumus, vaikai, lankantys Telšių socialinių paslaugų centro dienos centrus, globėjų šeimose augantys vaikai, laikinuose šeimos namuose laikinai gyvenantys vaikai su savo tėvais. Be galo džiaugiamės galėdami pradžiuginti dovanomis vaikus, ir sakome nuoširdų AČIŪ paramos teikėjams.

Partnerių dovanotos dovanos šeimas pasiekė operatyviai. Už tai dėkojame Telšių socialinių paslaugų centro socialiniams darbuotojams.

Kunigas ir lyderystės mokytojas Rytis Gurkšnys kviečia sėti gerumo sėklas kitiems, nes meilės vaisiai visada paliečia ir kiekvieno iš mūsų gyvenimus.